Pavle Kalinić: Nemam nikakve veze s uhićenjem Deana Golubića

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

ZBOG silovanja djevojke koju je prethodno zatočio i drogirao, u istražnom zatvoru završio je 39-godišnji Dean Golubić, suvlasnik zaštitarske tvrtke, u javnosti poznat i kao izborni kandidat nekoliko stranaka desnog političkog spektra.

Pavle Kalinić: Problema ima vlasnik tvrtke u kojoj ja radim, ali to je njegova stvar

U istoj zaštitarskoj tvrtki radi i sigurnosni stručnjak Pavle Kalinić. On je danas gostovao u Novom danu N1 televizije gdje je komentirao taj slučaj, a na pitanje što se Golubiću stavlja na teret i o čemu je točno riječ, rekao je:

"Problema ima vlasnik tvrtke u kojoj ja radim, ali to je njegova privatna stvar. Ja sam tamo konzultant, a o čemu se radi, to ćete morati pitati vlasnika tvrtke. Što se mene tiče, s tim nemam apsolutno nikakve veze."

Golubić se ne smatra krivim

Podsjetimo, Golubić je nakon policijskog pritvora ispitan u državnom odvjetništvu, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Njegova odvjetnica Ana Čule kazala je da se Golubić ne smatra krivim za ono što mu se stavlja na teret. Više od toga nije željela reći zbog tajnosti istrage.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.