Ovo je organizator spaljivanja lutke gejeva s djetetom, pozira s kukastim križem

Screenshot: Facebook, YouTube

JUČER su na karnevalskoj povorci u Imotskom spaljene lutke istospolnog para s djetetom na koje je zalijepljena fotografija SDP-ovog saborskog zastupnika Nenada Stazića i nacrtana crvena zvijezda petokraka.

"Stvarno mi se više vrti od ove kulture smrti, a budući da to moje tilo mori, neka ove godine nakaradna obitelj s djetetom Nenadom Stazićem gori", rečeno je prije spaljivanja. Potom se čulo "Ajmo glazba" nakon čega su lutke zapaljene. U povorci je bilo i puno djece koja su sve to gledala iz prvih redova.

Spaljivanje gej para s djetetom (!) pod krinkom karnevala zgrozilo je dobar dio Hrvatske, a danas je reagirao i predsjednik Zoran Milanović koji je sve nazvao žalosnim, nehumanim i sramotnim te zatražio javnu ispriku organizatora i reakciju državnih institucija. 

Organizator mrziteljsko-karnevalskog događaja u Imotskom je Milivoj Đuka, predsjednik Kulturnog društva Bakove svečanosti. I on se danas oglasio. "Ostali smo konzervativni, držimo se tradicije. Daj dite materi, kako bi se reklo. Mislimo da je to ispravno", rekao je Slobodnoj Dalmaciji potvrdivši tako da ne vidi ništa loše u tome što je organizirao spaljivanje gej para s djetetom pred mnoštvom djece i građana.

Da to ne bi trebalo nikoga previše čuditi, svjedoči već i površan pogled na Facebook profil stanovitog Milivoja Đuke, koji si je na toj društvenoj mreži dodao nadimak "Mili". 

>> Organizator paljenja lutke gejeva s ima sliku s transvestitom

A prva fotografija koja je stajala na profilu "Milog Đuke" bila je ona na kojoj u Hajdukovoj majici pozira uz kukasti križ. Javno, tako da je svi mogu vidjeti.

Kažemo stajala jer ju je odmah, nakon što su mediji počeli njuškati po profilu organizatora spaljivanja gej para s djetetom, fotografiju, izbrisao.

Naravno, prije smo je uspjeli zabilježiti. 

Uz to, Đuka među naslovnim fotografijama ima i onu nogometne reprezentacije zločinačke i kvislinške Nezavisne države Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.