Otkriveno tko je oteta manekenka koja je zamalo završila kao seksualno roblje

Foto: Instagram
 
BRITANSKA manekenka koju je Lukasz Pawel Herba (30) oteo i pokušao prodati kao seksualnu robinju putem interneta identificirana je kao Chloe Ayling (20).
 
Ayling je oteta u srpnju u Italiji, gdje ju je Poljak na lažnom foto-sessionu drogirao, a zatim uz pomoć suradnika skinuo, fotografirao, vezao lisičinama i u prtljažniku prevezao u kuću u Pijemontu.
 
"Strahovala sam za svoj život iz sekunde u sekundu"
 
Herba je pokušao žrtvu prodati na aukciji na internetu, ali nije uspio te ju je vratio u Milano, nakon čega je uhićen. Ayling se vratila u Veliku Britaniju te izjavila da je strahovala za svoj život "iz sekunde u sekundu, minute u minutu, iz sata u sat", piše Telegraph.
 
U srpnju ju je u Milano poslao njezin agent, a Herba je nakon otmice zaprijetio da će ju prodati na "deep webu" ako mu agent ne isplati 300 000 dolara. Tada je izjavio da pripada internetskoj 
organizaciji pod nazivom "Crna smrt", a na sudu je priznao otmicu.
 
 
Žrtva je ispričala svoje potresno iskustvo: "Jedan muškarac mi je prišao s leđa i stavio ruke na vrat i usta kako ne bih vrištala, a drugi mi je zatim ubrizgao drogu."
 
"Probudila sam se u prtljažniku s lisičinama na zglobovima i gležnjevima, u vreći s jednom malom rupom kroz koju sam disala. Dovezli su me u kuću te prijetili da će me ubiti ako pokušam pobjeći", ispričala je Ayling.
 
 
 
Nakon nekoliko dana jedan od muškaraca je rekao da su pogriješili što su ju oteli jer je majka malog djeteta, a to se protivi pravilima njegove organizacije i šefovi su "bijesni jer je ne mogu   prodati". 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.