Otac "nestalog dječaka iz balona" boji se apokalipse te gradi bunker koji će ga spasiti

AMATERSKI znanstvenik iz SAD-a Richard Heene, koji je optužen za prijevaru u kojoj je inscenirao da je njegov sin u balonu na helij, boji se kraja svijeta 2012. godine te izrađuje bunker u kojem će se spasiti.

> TV kuće platile roditeljima dječaka iz balona za njegov "nestanak"

> Video - Nestali dječak iz balona u Koloradu cijelo vrijeme se igrao na tavanu svoje kuće

> Video - Drama u Koloradu: Balon spušten, dječaka nema

Heene je optužen da je televizijskim kućama prodao prijevaru o sinu koji se sam vozi u balonu u Koloradu. Sve američke televizijske kuće su sa velikom pozornošću pratile potragu za dječakom koji je, na kraju balade, pronađen u kutiji u svome domu. Robert Thomas je zabilježio ideje Richarda Heenea, a u istrazi je rekao da otac želi slavu kako bi zaradio za bunker koji će ga spasiti od smaka svijeta, piše Sky News.

"Heene vjeruje kako će se smak svijeta dogoditi 2012. godine", rekla je Thomasova odvjetnica Linda Lee te dodala kako zbog toga želi brzo zaraditi novac za bunker ili nekakvu građevinu pod zemljom u kojoj će se spasiti kada "eksplodira Sunce". Iz policije su izjavili kako smatraju da bi Heenea i njegovu suprugu Mayumi trebalo optužiti za lažnu prijavu nestanka njihova šestogodišnjeg sina Falcona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.