Opelom polomio noge dečku svoje bivše cure, zvao ih i prijetio im. Osuđen je

Ilustracija: Milan Sabic/PIXSELL

27-GODIŠNJAK iz okolice Bjelovara ovih je dana na Općinskom sudu osuđen na dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog nanošenja teških ozljeda i prijetnje. Najvjerojatnije vođen ljubomorom, muškarac je ispred trgovine u Velikoj Pisanici pokušao pregaziti novog dečka svoje bivše djevojke, piše Bjelovar Live.

Vectrom se zabio u mladića i polomio mu noge 

Dogodilo se to 7. ožujka 2022. godine, kada se oko 16:30 Opel Vectrom zabio u mladića koji je s djevojkom stajao ispred dućana. Uslijed udarca mladiću su slomljene obje noge.

Nakon gaženja 27-godišnjak je izašao iz auta, iz bunkera uzeo ključ i krenuo prema mladiću koji je krvav ležao na tlu. Nakon toga pokušao je pregaziti i bivšu djevojku tako što je Vectrom naglo startao i krenuo prema njoj. Ona se u posljednji trenutak uspjela izmaknuti.

Nekoliko mjeseci nakon incidenta, 1. kolovoza oko 21:30, 27-godišnjak je s nepoznatog broja nazvao svoju bivšu djevojku. "Opet ću te zgaziti kako sam te zgazio, i tebe i njega, doći ću u Plavnice i tamo ću vas strgati", prijetio je.

Tijekom ispitivanja se branio šutnjom i samo kazao da mu je "žao za sve što je počinio i da se ubuduće tako nešto s njegove strane neće ponoviti".

Presuda je nepravomoćna i na nju ima pravo žalbe. Izrečena mu je djelomično uvjetovana osuda. Morat će odslužiti 13 mjeseci zatvora, dok se uvjetovani dio kazne zatvora u trajanju od godine i dva mjeseca neće izvršiti ako u roku od tri godine po pravomoćnosti presude ne počini novog kazneno djelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.