Odgođena rasprava za Spice: Šestakova nova odvjetnica treba vremena za pripremu

ODGOĐENO je za danas zakazano ročište u aferi Spice zbog toga što je optuženi bivši direktor Podravke Zdravko Šestak promijenio odvjetnika, a njegova nova braniteljica je trebala dodatno vrijeme za pripremu. Nova rasprava je zakazana za 7. studenog.

Šestak je obavijestio sud da više ne može plaćati svog odvjetnika pa mu je, po službenoj dužnosti, dodijeljena nova braniteljica, zagrebačka odvjetnica Laura Valković, koja je odmah zatražila dodatno vrijeme za pripremu.

Zbog čestih rasprava ne može naći posao


Na traženje odvjetnika po službenoj dužnosti Šestaka je natjerala neimaština do koje je došlo, kako tvrdi, zato što mu je blokirana sva imovina, dvije godine je nezaposlen, a zbog čestih rasprava ne može naći novi posao.

Šestak je prošlog tjedna nepravomoćno osuđen zbog primanja mita od poduzetnika Nevija Prloga. Ukoliko ta presuda postane pravomoćna, Šestak će morati vratiti 190 tisuća kuna. Danas je trebao svjedočiti prvi Uskokov svjedok, bivši predsjednik Uprave Zvonimir Majdančić, a nakon njega i bivši član Nadzornog odbora koprivničke tvrtke Damir Felak.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.