Objavljeni novi detalji koje je SOA otkrila na navodnoj fotomontaži Tolušića

Screenshot: RTL Direkt/Nacional

OTKRIVENI su novi detalji o navodnoj fotomontaži Tolušića s prostitutkom i kokainom u jednom beogradskom apartmanu.

SOA je dobila fotografije s već zamućenim licem djevojke

Pozivajući se na pouzdane informacije iz SOA-e, RTL Direkt je objavio da je Sigurnosno obavještajna služba dobila fotografije s već zamućenim licem djevojke koja muškarcu sjedi u krilu.

Onaj tko je plasirao dvije sporne fotografije na njima je, dakle, već napravio jednu digitalnu intervenciju.

Utvrdili da je bilo intervencija na slici, ali ne i kakvih

Tehničari SOA-e nisu uspjeli utvrditi je li digitalni trag koji je nastao tom intervencijom nastao samo zato što je djevojci zamućeno lice ili je bilo i nekih drugih izmjena, na glavi ili tijelu muškarca.

Forenzičkom analizom fotografije tehničari SOA-e su otkrili da je na originalnoj fotografiji bilo nekih intervencija, ali nisu utvrdili kojih i kakvih. Nisu, dakle, utvrdili je li jedina intervencija na slikama zamućeno lice djevojke ili su intervencije rađene i na muškarcu.

SOA nije uspjela dokazati da je glava Tolušića namontirana na tijelo drugog muškarca

SOA, prema tim informacijama, barem zasad, nije uspjela dokazati da je glava ministra Tolušića namontirana na tijelo drugog muškarca. 

Podsjetimo, RTL je jučer objavio, pozivajući se na policijske izvore, da je žena s fotografija bila pod mjerama praćenja kao akterica afere Elitna prostitucija u kojoj je, kako se nedavno otkrilo, Milijan Brkić osumnjičen za odavanje podataka prostitutkama pod nadzorom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.