Novi gaf HTV-ovog Petra Vlahova: U ozbiljnu emisiju pozvao samoprozvanog doktora naturopatije

Screenshot: HRT

NAKON što je prošlog mjeseca smijenjen s mjesta urednika i voditelja Dnevnika 3 zato što je u toj emisiji ugostio astrologinju koja je proricala sudbinu Tomislava Karamarka i Vlade na čelu s Tihomirom Oreškovićem, Petar Vlahov danas je nastavio seriju dovlačenja čudnih gostiju u emisije HTV-a.

> Vlahov smijenjen jer je astrologinja u Dnevniku gatala Karamarku, dobio i opomenu pred otkaz

U današnjoj emisiji Hrvatska uživo, Vlahov je ugostio Nenada Rosu, bivšeg prvaka Jugoslavije u bodibildingu i samoprozvanog doktora naturopatije. Roso i on popričali su o pojačavanju otpornosti organizma na vrućine, pa je Roso tako dobio priliku da govori o tome kako natrij askorbat iz C vitamina može reducirati rizik od bolesti koje mogu imati fatalne posljedice. Kaže Roso kako se o tome jako malo zna, no on je u emisiji o tome dosta govorio. Na žalost Petra Vlahova, njegov gost nije htio odgovoriti na pitanje koliko časa kozjeg mlijeka treba popiti da bi organizam savršeno funkcionirao, koliko god ga ovaj propitivao.

Nenad Roso u Srbiji je bio osuđen jer je prodavao uređaj kojeg je nazvao "rife generator", tvrdeći da se pomoću njega liječi rak. Svoju je praksu povezivao s metodom nazvanom "nulta terapija" te ju kao takvo reklamirao na TV  postajama u Srbiji i drugim zemljama regije, pisao je u siječnju ove godine Blic. Žalbeni sud početkom ove godine uvažio je žalbu Rose i još troje optuženih, te je slučaj vraćen na ponovno suđenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.