Nisu htjeli jedni drugima smetati: Proslavu Dana Marjana ignorirali i Kerum i Inicijativa

DAN MARJANA protječe u uzajamnom poštovanju Inicijative za Marjan i gradonačelnika Željka Keruma.

Članovi Inicijative nisu htjeli danas na proslavu da ne uzrujaju Keruma, a ni on nije došao, premda je bio najavljen. Valjda se u posljednji čas predomislio i sjetio onih nekoliko tisuća sugrađana koji su prosvjedovali zbog restorana Fani Horvat na Prvoj vodi. A možda je samo protekla noć bila preburna.

Kako bilo, umjesto Keruma, na Marjanu su se danas građanima obratili dogradonačelnica Anđelka Visković i župan Ante Sanader.

Počasni predsjednik Društva Marjan - Kerum?!

Inicijativa je svoj nedolazak na proslavu obrazložila željom da Kerumu ne rade reklamu. "Gradonačelnik sebe rado prikazuje žrtvom napada, no obavještavamo građane da ćemo poduzeti primjerene akcije ako Kerum uskoro djelima ne dokaže privrženost očuvanja Marjana", istaknula je Inicijativa na svom Facebook profilu. Neobično im je što Društvo Marjan za počasnog predsjednika ima upravo - Keruma.

"To samo pokazuje da bi Društvo Marjan trebalo ispitati svoju tradiciju imenovanja gradonačelnika počasnim predsjednicima, jer niti jedan u zadnjih 20 godina nije zaslužio tu titulu, a ponajmanje sadašnji. Njegov privatni biznis na Marjanu posve je u suprotnosti s načelima zaštite za koja se zalaže Društvo Marjan", zaključili su Inicijativi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.