NEVRIJEME POHARALO HRVATSKU U Istri stablo prikliještilo obitelj, oluja diljem zemlje

Foto: Index, Zagorje.com, Čitatelji, Davor Puklavec/PIXSELL

OLUJNO nevrijeme koje je ranije danas poharalo Sloveniju, u popodnevnim satima stiglo je i u Hrvatsku. U Sloveniji je došlo do prekida prometa na pojedinim cestama, a olujni vjetar je čupao drveće. U Kranju je vjetar oborio dalekovod.
Nevrijeme je veliku štetu napravilo u Istri i u Zagorju, a oko  19 sati je pljusak započeo nad Zagrebom i središnjom Hrvatskom.

Jake kiše i tuče bilo je ponovno i u Zagorju. Šteta na području Đurmaneca i Huma na Sutli naknadno će se utvrđivati, piše Zagorje.com.

I u večernjim satima Zagorjem je protutnjalo nevrijeme. Olujni vjetar, jaka kiša i grmljavina ponovno su zabilježeni oko 19 sati, a Pregrada i Gornja Šemnica ostali su bez struje. U Zaboku je vjetar čupao drveće, a u Bedekovčini je bilo slabe tuče.

Nevrijeme nije zaobišlo ni Slavoniju. Čitatelji su nam poslali fotografije nevremena koje se približava Okučanima, a obilna kiša i tuča padala je i u Osijeku.



Putem društvenih mreža objavljene su brojne fotografije tamnih oblaka nevremena.

Posebno je upečatljiva fotografija iz Novigrada, objavljena na IstraMetu, na kojoj se vide tamni oblaci koji prekrivaju nebo pred nevrijeme.

Do nevremena je došlo i u Poreču, a s portala IstraMet javljaju i kako je oluja trenutno u središnjim dijelovima Istre. U Poreču je olujni vjetar iščupao nekoliko stabala, a jednu obitelj na čiji se automobil srušilo stablo morali su spašavati vatrogasci.


 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.