Nakon jučerašnje rasprave u saboru, Hajduković je Plenkovića putem Twittera pozvao na žgance

Foto:

PREMIJER Plenković je jučer u saboru pojašnjavao svoju politiku spram krize u Ukrajini te je tom priliku SDP-ovcu Domagoju Hajdukoviću rekao da je premlad za tu temu.

Dodao je i kako "mora još puno žganaca popapati".

Objasnio politiku spram Ukrajine

"Dao sam pojašnjenje logike i razloga hrvatskih stavova i politike i smisla mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja kao još uvijek relevantnog vanjskopolitičkog izvoznog proizvoda Hrvatske koji je u cijelosti kompatibilan s naporima međunarodne zajednice za pronalaženje trajnog mirnog rješenja krize u Ukrajini", pojasnio je Plenković nakon sjednice Odbora.

"Pitanje i način na koji je pitanje bilo formulirano od kolege zastupnika po mom sudu nije bilo na razini razumijevanja onoga što Hrvatska radi u vanjskoj politici. Ako pretendirate postavljati takva pitanja predsjedniku vlade onda morate malo znati što pitate, u kom kontekstu o čemu se točno radi", dodao je premijer jučer.

Hajduković ga pozvao na žgance

Hajduković je najprije jučer napisao kako je on svoje žgance jeo "ratnom Osijeku i Hrvatskoj a ne po Bruxellesu" te dodao kako mu laska da ga netko smatra mladim iako ima 36 godina.

Danas je, pak, premijera pozvao na žgance koje je spomenuo i predložio da usput porazgovaraju o odnosima Hrvatske i Rusije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.