Trogodišnjakinji s Novog Zelanda umrla majka: Do dolaska policije dva je dana jela ostatke hrane

NAKON što je njezina majka iznenada preminula, trogodišnja je djevojčica s Novog Zelanda ostala sama s njezinim tijelom. Utjehu je pronašla u svojoj najdražoj igrački, a do dolaska policije dva dana je jela sir, ostatke lazanja i pila mlijeko, piše agencija AP.

Ujak djevojčice Pete Silbery rekao je kako je malena Shylah, nakon smrti svoje 28-godišnje majke Lauren, nekako uspjela otvoriti frižider, a jedino društvo bio joj je omiljeni plišani medvjedić.

Obitelj je s Lauren posljednji put razgovarala 19. listopada. Dva dana kasnije, zabrinuti su najbliži nazvali njezinu prijateljicu koja živi u blizini doma mlade žene,  u Wellingtonu. Ona je u kući vidjela trogodišnjakinju, ali ne i majku djevojčice, stoga je obitelj nazvala policiju.

Policajci su nekako uspjeli Shylah navesti da privuče stolić k vratima kako bi mogla doseći bravu i otključati ih, a zatim im je rekla "Mamica se ne želi probuditi".

Sve ih je rastužila pomisao na malu djevojčicu koja bezuspješno dva dana pokušava probuditi svoju majku. Shylah je prevezena u bolnicu, u kojoj se nekoliko dana oporavljala zbog dehidracije i pelenskog osipa.

Ona je sada u redu, a vlasti čekaju nalaze obdukcije koja je provedena kako bi se ustvrdio točan uzrok smrti mlade žene, iako policija ne smatra da je njezina smrt sumnjive naravi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.