"Najveći prosvjed od 101-ice": Sljedećeg petka na Trgu se ruši Vlada Jadranke Kosor

BLOK umirovljenici zajedno, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori tzv. "Facebook prosvjeda" najavili su za sljedeći petak na Trgu bana Jelačića "najveći prosvjed koji je hrvatska javnost vidjela od prosvjeda za Radio 101".

Na prosvjedu pod nazivom "stari i mladi zajedno" organizatori očekuju da će hrvatski građani ujedinjeni izaći na ulice i pokazati svoje nezadovoljstvo eliti koja vodi Hrvatsku.

"Dosta je 20 godina pljačke, laži i poniženja"


"Očekujemo da će hrvatski građani ujedinjeni izaći na ulice i pokazati vladajućoj eliti da je 20 godina pljačke, laži i poniženja bilo dosta", pišu organizatori prosvjeda koji će se drugog petka na Trgu održati točno u podne.

"Stari i mladi zajedno po prvi puta stajati će ujedinjeno i odlučno u zahtijevanju trenutne ostavke Vlade i raspisivanju parlamentarnih izbora", ističu organizatori prosvjeda te sve pozivaju da im se pridruže u rušenju Vlade Jadranke Kosor.

Najavljen prosvjed i za 1. svibnja

S druge strane, preko Facebooka se najavljuje i veliki prosvjed koji bi se trebao održati dva dana kasnije, 1. svibnja. Očito ponovno postoje problemi u organizaciji prosvjeda, jer različite grupe građane u različite dane pozivaju na rušenje Vlade. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.