Mlada vozačica sletjela s ceste i završila na krovu. Policija upozorila na poledicu

Foto: PU međimurska

JUČER se u jutarnjim satima na cesti između mjesta Vratišinec i Žiškovec dogodila prometna nesreća, u kojoj je ozlijeđena 19-godišnja vozačica i dijete.

Vozačica je upravljala VW Polom čakovečkih registracija, a kako je izvijestila policija, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste, odnosno zavoju i vlažnom kolniku. U zavoju je izgubila nadzor nad vozilom te u zanošenju sišla automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u cestovni jarak, a nakon toga došlo je do prevrtanja automobila na krov.

Vozačica i dijete prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će kvalifikacija ozljeda biti poznata nakon zaprimanja liječničke dokumentacije.

Policija je ovom prilikom upozorila vozače da prilagode brzinu kretanja vozila stanju kolnika, uvjetima na cesti te trenutnim vremenskim prilikama. "Posebnu pozornost obratite na moguću poledicu na kolniku, pošto se krajem ovog te početkom sljedećeg tjedna očekuje značajniji pad temperatura", upozorili su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.