Miran Pavić: Zbog objave službene informacije o Tolušiću sud nas kaznio s 30.000 kuna

Foto: Pixsell/Zarko Basic/Facebook

OSNIVAČ Telegrama Miran Pavić danas je na Facebooku objavio kako je njegov portal izgubio jednu u nizu tužbi koju je protiv njih podigao bivši HDZ-ov ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

"Telegram je danas izgubio jednu od devet ili devedeset tužbi koje je protiv nas pokrenuo gospodin sa slike, bivši ministar i potpredsjednik Vlade, sada uspješni vinogradar kojem se u kolonu poduzetničkih uspjeha zasad ubraja ono što je i prije privatne karijere dobro radio - uzeo je državu za par milijuna kuna, ovaj put poticaja", napisao je Pavić.

"Općinski građanski sud nam je danas odrapio 30 tisuća kuna"

"Osim države, ulaganje u vinariju Tolušić realizirat će i Telegram, u nešto skromnijem iznosu od 30 tisuća kuna, koliko nam je danas odrapio Općinski građanski sud u Zagrebu; sudba je htjela da nam obavijest o pravorijeku dođe svega nekoliko sati nakon HND-ove pressice o egzotičnim tužbama besramnih politicosa koji velik novac - najčešće novac svojih institucija - lijepo plasiraju u unosne izvore zarade, recimo medijske tužbe", stoji u Pavićevom statusu.

>> HND upozorio na novi val tužbi protiv novinara

"Koji je bio krimen Telegrama? Objava službene informacije"

"Koji je bio krimen Telegrama, što to košta 30 tisuća kuna? Citiram navod iz tužbe: "isti je u zemlji i inozemstvu poznat kao politički ugledna osoba te se objavom netočnih informacija istom izazvalo niz neugodnosti i velika šteta". A što je vinogradaru Tolušiću srozalo politički ugled u inozemstvu, koje su to netočne informacije? Pa, Telegramova objava službene informacije da Povjerenstvo za sukob interesa pokreće postupak protiv čestitog gospodina. Istom logikom, Zoki Mamić mogao bi tužiti svaki medij koji objavi da je Dinamo ispao iz Europa lige, kad ispadne iz Europa lige - ta će mu objava, sasvim je sigurno, sad i sudski potvrđeno, srozati ugled u inozemstvu...", napisao je Pavić.

 

Telegram je danas izgubio jednu od devet ili devedeset tužbi koje je protiv nas pokrenuo gospodin sa slike, bivši...

Posted by Miran Pavic on Wednesday, October 28, 2020

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.