Među 20 mrtvih u New Yorku nedavno vjenčani mladi par i roditelji malih curica

Foto: Facebook

OBJAVLJENO je tko su žrtve strašne nesreće koja se dogodila u državi New York u mjestu Schoharie, u subotu u poslijepodnevnim satima kada je limuzina s 18 ljudi projurila kroz raskrižje, udarila u parkirani auto i pokupila dva pješaka te sletjela s ceste. Ta dva pješaka poginula su, kao i svih 18 putnika u limuzini.

Nisu išli na vjenčanje nego su slavili rođendan

Mediji su prvo javili kako se radilo o limuzini u kojoj su bili gosti na vjenčanju, no prema novim informacijama, koje objavljuje lokalni wnyt.com, mladi u limuzini išli su na rođendansku proslavu.

Policija nije potvrdila imena žrtava koje donose lokalni portali. Prema njima među poginulima su dva mlada bračna, tek nedavno vjenčanih te roditelji dviju malih djevojčica.

"Vjenčali su se u srpnju"

"Moja nećakinja i njen suprug poginuli su. Oboje su bili prekrasni ljudi. Vjenčali su se u srpnju, bilo je predivno. Imali su sve i sve im je išlo za rukom", kazala je za wnyt.com Valerie Abeling govoreći o smrti Erin Vertucci i Shanea McGowana. Dodala je i kako je njena kći bila pozvana na rođendansku zabavu ali nije mogla ići.

Poginuli su Adam i Abby Jackson, roditelji 4-godišnje Archer i 16-mjesečne Abby, Axel Steenburg i njegova žena Amy, koji su se također vjenčali ovog ljeta te Axelov brat Rich Steenburg.

Među poginulima je i veteran američke vojske Matthew Coons i njega djevojka Savannah Devonne.

Iz nadležnih službi kažu kako se radi o najsmrtonosnijoj nesreći povezanoj s prometom u Americi od 2009. godine kada se u Buffalu srušio avion te je poginulo 50 ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.