Maras reklamira Varteks po Fejsu. Varteks: On nema nikakve veze s nama

Foto: Facebook/Gordan Maras

SDP-ov kandidat na europskim izborima i šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras nakon pokušaja da ušićari pokoji glas predstavljajući se kao James Bond te tako što je na društvenim mrežama dijelio blender, sad se na Facebooku priključio reklamnoj kampanji Varteksa. 

Kad kažemo priključio, mislimo da se sam od sebe nakačio na kampanju odjevnog brenda, a da ga iz Varteksa ni na koji način nisu angažirali u kampanji. 

Maras se, naime, prije nekoliko dana fotografirao u Varteksovom odijelu. Da ne bi bilo nikakve zabune, SDP-ovac je uz fotografiju dodao opis "Nesavršeni političar u savršenom odijelu!" parafrazirajući tako slogan Varteksove kampanje "Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima" te je označio Varteks.  

Maras je prije fotografije u odijelu snimio i video u kojem je najavio potragu za savršenim odijelom te odlazak u Varteksovu prodavaonicu. Na jednu od kritika da mu nije dovoljna plaća nego još i prodaje odijela Maras je odgovorio: "Ja sam nesavršen, ali želim pomoći našem brandu da im krene bolje."

Varteks: On nema nikakve veze s nama

No čini se kako u Varteksu uopće nisu oduševljeni Marasovom pomoći. Iz Varteksa su, naime, za Index izričito naglasili da Maras i njegovo reklamiranje na Fejsu nema nikakve veze s njima. 

"Gospodin Gordan Maras nije angažiran u službenoj Varteks kampanji 'Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima' ni u bilo kojoj drugoj Varteks kampanji", poručili su iz Varteksa za Index.

Neslužbeno se još u Varteksu može čuti da nimalo nisu zadovoljni Marasovom reklamnom akcijom u Fejsu, da ih SDP-ov političar ništa o tome nije pitao te da to smatraju neprimjerenim iskorištavanjem njihove kampanje.

Maras se, inače, slikao u odijelu na kojem je još uvijek bila markica, no u komentarima je napisao kako ga je kupio. Napisao je da košta 2 tisuće kuna i da ga je platio "svojim novcem".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.