Majka i maloljetni sin poginuli te još troje ozlijeđeno u sudaru na A1 kod Ogulina

DVIJE osobe su poginule, a tri ozlijeđene u sudaru koji se dogodio u 15,14 sati na 93. kilometru autoceste A1 u smjeru Splita, doznajemo u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Troje ozlijeđenih iz dva automobila koja su sudjelovala u sudaru, prevezeni su u bolnicu u Ogulinu. Po riječima policajaca, ozlijeđeni se nalaze u stanju psihičkog šoka, dok njihovo je njihovo fizičko stanje zadovoljavajuće. Prema pisanju Večernjeg lista, u nesreći su poginuli Belgijanka i njezin maloljetni sin.

Ne zna se tko je upravljao Peugeotom

Do nesreće je došlo kada Peugeotom 407, u kojem su se vozili poginuli, u zavoju udario u zaštitnu ogradu autoceste te prešao na suprotni kolnički trak. Nakon toga sudario se sa jeepom njemačkih registarskih oznaka u kojem je putovalo dvoje njemačkih državljana. U Peugeotu se vozilo troje odraslih i dvoje djece, a još nije poznato tko je automobilom upravljao.

U Jeepu nitko nije ozlijeđen. Uzrok nesreće je, najvjerojatnije, prevelika brzina, a ne isključuje se mogućnost da je vozač Peugeota zaspao za volanom. Policija provodi očevid, a promet se kod čvora Ogulin preusmjerava na državnu cestu D42 i dalje državnom cestom prema Brinju. Oba vozila koja su sudjelovala u nesreći imaju strane registarske oznake.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.