Komunalni redari parkirali gdje je zabranjeno, što na to kažu iz Grada Zagreba?

Foto: Čitatelj

PROŠLOG tjedna smo dobili fotografiju čitatelja koji je snimio komunalne redare parkirane na znaku zabrane za parkiranje.

Sve se dogodilo u Parku Stara Trešnjevka, a mi smo odmah poslali upit Komunalnom redarstvu kako bismo vidjeli o čemu se u ovom slučaju radi te hoće li biti sankcioniranja djelatnika koji su parkirali na mjestu gdje je parkiranje očito zabranjeno.

Kažu da će poduzeti zakonom predviđene radnje

Upit smo poslali 7. veljače, a odgovor, koji prenosimo u cijelosti, stigao je danas.

"Povodom Vašeg upita, obavještavamo vas da je, odmah po zaprimljenoj prijavi, proveden postupak utvrđivanja svih činjenica, kako bi se utvrdilo tko je od djelatnika počinio povredu službene dužnosti i prometni prekršaj. Protiv djelatnika će biti poduzete sve zakonom predviđene radnje te će se poduzeti sve mjere kako se ovakvi i slični događaji ne bi ponavljali. 

Osim što to činimo kroz svakodnevnu  organizaciju posla,  potaknuti Vašom prijavom ponovno ćemo sve djelatnike Sektora za komunalno i prometno redarstvo upozoriti na zakonito, profesionalno, savjesno i odgovorno postupanje te se ovom prilikom ispričavamo građanima Zagreba zbog ovakvog ponašanja djelatnika", javljaju iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.