Kerumov arhitekt: Prosvjede protiv Keruma organiziraju polupismeni novinari

USRED rasprave o proračunu, i pozicija i opozicija u Splitu složili su se da rasprave o GUP-u?! I jedni i drugi kupuju vrijeme do povratka HDZ-ovaca.

Mali lijepi restorančić...

Javio se Kerumov arhitekt Zoran Jeramaz. "Šta se vi bunite protiv malog restorančića od 150 kvadrata na Marjanu kada je sve po zakonu. Pa pogledajte kako bi to lijepo bilo", branio je šefa Jeramaz.

SDP je to dočekao na nož. Spremno su prihvatili otezanje te se upustili u verbalni duel sa Jeramazom.

"Pa ne možete vi ignorirati volju toliko Splićana koji se bune protiv restorana na Prvoj vodi", pokušali su mu objasniti SDP-ovci.

"Te prosvjede organiziraju polupismeni novinari", ispalio je Jeramaz, koji je već pljuvao po Pavičiću, Dežuloviću i ostalima.

Kreativno pljuvanje novinara

Eto. Tako je to. Keruma danas nema u Splitu kako bi vrijeđao i pljuvao, ali se uvijek nađe neki njegov da preuzme tu odgovornu dužnost. I to svega koji dan nakon što je HND pozvao Keruma da preispita svoje ponašanje i korigira se. Korigirat će se taj, malo sutra...

U HGS-u, nije nikakva tajna, mrze novinare. Najbolji je u izbornoj noći bio Pero Čenić. Pred Ćakulom Fani Horvat u jednom trenu ispalio je. "Ajmo mi unutra, svi smo naši. Novinari neka ostanu vani", činilo se mladome Čeniću najprikladnije...

Vidjeli ljudi kako šef "gonja" novinare, pa odlučili i oni malo ispoljiti kreativnosti...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.