Kate McCann: Osjećaj krivnje zbog Maddienog nestanka spriječio me da uživam u životu

KATE McCANN, majka djevojčice Madeleine koja je nestala u Portugalu 2007. godine, u knjizi koja bi uskoro trebala biti objavljena otkriva detalje o raznim situacijama i osjećajima koje je morala prolaziti nakon nestanka svoje djevojčice.

Kate otkriva kako je osjećala previše krivnje zbog nestanke svoje kćeri da bi mogla uživati u bilo kojem segmentu svog života, što uključuje i nemogućnost da vodi ljubav sa svojim mužem Gerryem. U knjizi, koja se u nastavcima objavljuje u listu The Sun, navodi kako su pritisak i osjećaj bespomoćnosti u vezi nestanka male Madeleine imali dvostruki utjecaj na njen brak - nemogućnost uživanja u bilo čemu i opsjednutost strahom da je njenu kći oteo pedofil, što joj je zgadilo i samu pomisao na seks.

Također otkriva kako je njen suprug bio pun razumijevanja za nju u tim teškim trenucima, da ju je uvjeravao kako sve to nije njena krivnja te joj bio velika potpora.

Šok nakon što su i sami postali sumnjivci

Nakon četiri mjeseca neuspješne potrage za Madeleine po Portugalu, Kate i njen suprug vratili su se u Veliku Britaniju s osjećajem poraza. Taj osjećaj je ubrzo zamijenio šok kada su i sami postali sumnjivci. Policija je Kate ponudila "blažu" kaznu ukoliko prizna da je Madeleine slučajno stradala u nesreći i da je negdje uklonila njeno tijelo. Kate u knjizi piše kako je bila bijesna i bez teksta zbog takvih optužbi, a čak je i njen muž, inače vrlo smiren i staložen čovjek , bio rastrojen i slomljen.

Kate tvrdi kako je i dalje ogorčena zbog dojma da portugalska policija nije učinila sve što je bilo u njihovoj moći da pronađu Madeleine, te da su slučaj shvatili neozbiljno. Stoga se nada kako će uz pomoć ove knjige prikupiti sredstva koja će pomoći da se potraga za njenom djevojčicom ponovno oživi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.