Kamatari iz Varaždina prijetili poduzetniku i njegovoj obitelji zbog 220.000 kuna

DVA KAMATARA koja su u spektakularnoj policijskoj akciji jučer uhićena u Varaždinu od jednog su varaždinskog poduzetnika prijetnjama pokušala izvući 220.000 kuna, priopćila je policija.

Kamatari u dobi od 39 i 52 godine prijetili su poduzetniku, ali i njegovoj obitelji, kako bi dobili traženi novac. Policijski službenici su tijekom istrage proveli više kriminalističkih taktičkih radnji, u okviru kojih je provedeno i uhićenje kamatara. Dva će kamatara tijekom dana biti sprovedena na Županijski u Varaždinu, dok se daljnje kriminalističko istraživanje nastavlja.

Podsjećamo, uhićenje koje su svjedoci opisali kao scenu iz holivudskog filma dogodilo se jučer u centru grada. Dvojica muškaraca sjedila su na terasi jednog varaždinskog kafića te u jednom trenu skočila i zaustavila dvojicu muškaraca koji su hodali prema njima. "Stop! Policija!", bile su riječi nakon kojih su dvojica svladana. Već u sljedećem trenu na mjestu filmskog uhićenja se našla i policijska marica te još policajaca koji su dvojicu uhićenih prepratili u vozilo. Kod jednog od uhićenih kamatara pronađen je i pištolj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.