JEZIV VIDEO Žena vrišti u bolovima dok ju šiba vjerska policija, a publika oduševljeno navija

Screenshot, Video: Tarek Fatah Twitter

NA INTERNETU se pojavio video maskiranog čovjeka, pripadnika vjerske policije, kako šibom tuče ženu dok velika skupina ljudi to sve promatra. Publika ne samo da promatra, nego cijeli događaj snimaju mobitelima i kamerama te glasno navijaju.

Žena kleči na nekoj vrsti pozornice, dok iznad nje stoji maskirani muškarac čiji je identitet skriven. U ruci drži šibu kojom će kazniti ženu zbog javnosti nepoznatog zločina, a oko njih je velika publika koja je naoružana kamerama i mobitelima.

Vrisak iza svakog udarca

Muškarac je najprije uperio šibu prema publici, a potom je njome udario ženu. Dok ju on bičuje po leđima, jedan muški glas odbrojava, a skupa s njim odbrojava i publika.

Nakon svakog udarca žena je posegnula k mjestu gdje je dobila udarac, ali dok bi posegnula, već je stigao novi udarac.

Na videu se čuje kako žena vrišti od bolova, a nakon petog udarca pala je na pod, što je publika također glasno pozdravila.

Nakon što je pala na pod, prišle su joj dvije žene i tri muškarca za koje se vjeruje da su medicinsko osoblje i iznijeli su je s pozornice na kojoj je pretučena šibom.



Dok su je spuštali s pozornice, publika je snažno klicala.

Slična situacija kao prošlog tjedna

Video ne prikazuje Saudijsku Arabiju ili Iran, nego indonezijsku pokrajinu Aceh, u kojoj vlada šerijatsko pravo. Video koji je nastao u prosincu 2015. godine je na svojem Twitter profilu podijelio novinar Tarek Fatah.

Kako prenosi Daily Mail, video dolazi nakon sličnog događaja prošlog tjedna. Jedna žena i njezin partner kažnjeni su po šerijatskom pravu zbog seksa prije braka.

Žena je ispred lokalne džamije morala primiti 26 udaraca bičem.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.