I Amerikanac iskusio uslužnost osoblja Princessa: Uz prijetnju pištoljem mu ispraznili džepove

JUČER je oko 1 sat u Princessu u Hebrangovoj ulici u Zagrebu još jedan gost bio žrtva nasilnog osoblja noćnog kluba koji često završava u policijskim izvješćima zbog slučajeva protupravne naplate. Ovog je puta, uz prijetnju pištoljem, doslovce opljačkan 29-godišnji državljanin SAD-a.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, Amerikanac je u klubu naručio piće, a u jednom trenutku mu se pridružila nepoznata djevojka koju je počastio pićem. Platio je račun te je krenuo prema izlazu iz kluba, ali ga je zaustavio konobar, koji mu je rekao kako mora podmiriti dug od nekoliko tisuća kuna.

Amerikanac je to odbio te je na poziv konobara krenuo s njim u stražnju prostoriju kako bi razjasnili situaciju. U jednom trenutku u prostoriju je ušlo još nekoliko nepoznatih muškaraca kojima je Amerikanac predao nekoliko stotina dolara.

Jedan od nepoznatih muškaraca, uz prijetnju pištoljem, zatražio je od Amerikanca da izvadi sav novac koji ima kod sebe, što je prestrašeni 29-godišnjak i učinio. Kada je Amerikanac izvadio novac nepoznati muškarac mu ga je istrgnuo iz ruke nakon čega su mu iznuđivači dozvolili da napusti klub.

Policija ovog puta nije izvijestila za koliko je točno osoblje Princessa "olakšalo" gosta - navedeno je tek kako materijalna šteta iznosi više od deset tisuća kuna. Posljednji javnosti poznati slučaj napada na gosta zbog astronomskog računa u zagrebačkom Princessu je onaj iz kolovoza ove godine, kad je 31-godišnji Portugalac pretučen i "olakšan" za 25.000 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.