Huligani u Zagrebu zapalili kombi. Njime su djeca iz Vodica došla na turnir

Foto: Facebook/Tomislav Ivas

NOĆAS oko četiri sata ispred hostela Arena u Zagrebu u potpunosti je izgorio kombi šibenskih registarskih oznaka, dok je minibus također šibenskih registracija oštećen u požaru.

Tko je podmetnuo požar zasad nije poznato, sumnja se da je motiv za ovu paljevinu današnji derbi Dinamo - Hajduk. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Djeca došla na turnir

"Na turnir smo došli jučer u Zagreb i uspješno smo ga odradili. Nakon turnira s djecom smo obišli Advent u Zagrebu i pošli na počinak u hostel Arena.

Rano ujutro nas je probudio žamor i dočekao strašan prizor. Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti.
Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo ga u zadnji tren spasili", rekao je za portal infovodice.com Toni Ivas, predsjednik Kickboxing kluba Vodice.

"Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila", dodaje Ivas. Na svom Facebook profilu objavio je fotografije na kojima su i djeca te se pita: Jeus li ovo huligani'"

Djeca su dobro i čekaju da se organizira prijevod nazad do Vodica.

Kombi koji je izgorio u vlasništvu je MNK Heroji 2007. dok je minibus u vlasništvu Gradskog poduzeća Vodice. Na događa je reagiralo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice. "Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi vozilo u vlasništvu naših prijatelja iz Malonogometnog kluba "Heroji 2007" iz Vodica. Kluba koji je nastao u spomen na našu tragično stradalu braću, kluba koji je nama i mnogim drugim udrugama nesebično pomagao i ovim vozilom. Kombi je vozio djecu na sportsko natjecanje i srećom svi su dobro. Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i kazniti, a našim prijateljima poručujemo da smo im spremni pomoći kako god možemo!", napisali su na svom Facebook profilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.