Kandidatkinja HSS-a za gradonačelnicu Splita odustala, pa završila na listi HDZ-a

Foto: Index

HSS-OVA kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Mirna Kovačić odustala je od kandidature te završila na mjestu broj 12 HDZ-ove liste za Gradsko vijeće.

Kovačić nam je kazala da joj je otkazao koalicijski partner s kojima su planirali izaći na izbore te je odlučila podržati program HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

Bez reprize

"Građani ne zaslužuju reprize loših filmova. Splitu treba promjena i novi gospodarski uzlet za nova radna mjesta i veću zaposlenost, koju ću u suradnji s timom Andre Krstulovića Opare donijeti Splitu", kazala nam je Kovačić.

Kada je predstavljala svoju kandidaturu prije dva mjeseca, predsjednik HSS-a Krešo Beljak kazao je kako sama činjenica da imaju svoju kandidatkinju za gradonačelnicu Splita pokazuje da se misle ozbiljno baviti politikom.

Prije samo dva mjeseca Beljak je prozivao u Splitu HDZ, Plenković i Oparu

Beljaka su tom prilikom pitali tko će glasati za HSS, a on je opleo po HDZ-u. Andreju Plenkoviću i Andri Krstuloviću Opari.

"Nas nitko ne plaća, nismo ničije marionete. Mi slobodno možemo reći da nećemo biti u istoj bratiji s četničkim vojvodom Vučićem. Pitajte Plenkovića možete li to reći. Pitajte Oparu. Evo velikih desničara. Je li mogu reći da neće biti s četnicima u istoj obitelji? Ja, Krešo Beljak i HSS možemo reći i tako će biti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.