HSP zavapio: Ne povezujte pravaše s Ćorićem, on je dotepenac i krivotvoritelj

Foto: Screenshot Facebook

DA ODNOSI među raznim pravaškim strankama nisu naročito idilični i nije neka tajna, ali da su takvi da će jedna pravaška stranka priopćenjem jednog od čelnika druge pravaške stranke nazvati dotepencem u pravaštvo koji se ni ne zaslužuje nazivati pravašem, malo tko je mogao očekivati.

Upravo su takvo, prilično bizarno priopćenje medijima poslali iz Hrvatske stranke prava ukazujući na "pravaškog uljeza" - saborskog zastupnika i tajnika konkurenskog HSP-a dr. Ante Starčević Peru Ćorića ili "Čorića" kako ga nazivaju u priopćenju koje prenosimo u cijelosti, u integralnom obliku.

Dotepenac u pravaštvo

"Poštovani hrvatski mediji, Vi časni novinari, urednici i vlasnici portala (palac dolje iznimkama), Zamoljavamo Vas da u narednim objavama vodite računa o činjenici da svojim pisanjem o g. Peri Čoriću iz „HSP-a AS“ kao pravašu nanosite nemjerljivu štetu toj izvornoj hrvatskoj političkoj ideologiji.

Naime, upozoravamo da je g. Pero Čorić „dotepenac“ u pravaštvo gdje se skrasio nakon 15 godina lutanja po HDZ-u i HIP-u Miroslava Tuđmana. Nakon raspada HDZ-a dvijetisućite Pero Čorić je lutao razno-raznim putevima „tuđmanizma“ al zbog činjenice da je „bara puna krokodila“ nije mogao zadovoljiti svoj interes.

Registrirajući suprotno Zakonu o političkim strankama (članak 11. Zakona.,)  političku stranku HSP dr. Ante Starčević, tadašnji HDZ-ov ministar Mlakar koji uz ostalo ima niz možebitnih sličnih kompromitirajućih radnji krivotvorenja, došlo je do „doživotne“ koalicije te kvazi pravaške strančice sa „velikim bratom“ HDZ-om što ulazi u anale političke korupcije a taj savez drži političkim taocem izvornu Hrvatsku stranku prava kradući joj indetitet i politički suverenitet!

Krivotvorio službenu ispravu

Zanimljivo je i da je Pero Čorić 2010. godine pravomoćno osuđen za krivotvorenje službene isprave što ga opet stavlja „uz bok“ mnogih „uvaženih“ hadezeovaca pa je i to dokaz da se ne radi o pravašu nego o čistom i izvornom „zajedničaru“!!

Vi hrvatski novinari morate prihvatiti činjenicu da, bez obzira što je sve naizgled „čisto i legalno“ kad g. Peru Čorića nazivate pravašem jer je tajnik te i takve političke prostitutne registrirane stranke, svojim pisanjem o „pravašu Čoriću“ uistinu sramotite ta velika imena svekolike hrvatske povijesti koje povezujemo sa pravaštvom,  od Matoša, Šuflaja, Perčeca, don Ive Prodana, a da ne govorimo o osnivaču i utemeljitelju Ocu domovine dr.Starčeviću!

Što se tiće „pravaštva“ kod g.Pere Čorića činjenica je da on može imati poveznicu s pravaštvom jedino ukoliko je dr.Starčević volio janjetinu i kapulicu mladu, da su mu bila samo „dva zuba u glavi“ te da je imao dva razreda osnovne škole, što složit ćete se nikako nije točno,  a sigurno je više nego približno točno da je u ovom slučaju opisan izvjesni „droboljubac“ Pero Čorić!

I na kraju priopćenja, budimo realni i nadasve ozbiljni, je li moguće zamisliti da je dr. Starčević bio krivotvoritelj službenih isprava, te pravomoćno osuđen za bilo koje kazneno djelo!!???", stoji u priopćenju koje potpisuje Denis Šešelj.

Ćorić na saboru HDZ-a opisivao fizički izgled pravaša

Podsjetimo, Facebookom se proteklih dana širio video Ćorića s općeg sabora HDZ-a u Lisinskom gdje je govorio u ime svoje stranke koja je dio vladajuće koalicije.

U prilično bizarnom govoru Ćorić je, dok mu je leđa čuvao okamenjeni Tuđman, opisao kako je prosječni HSP-ovac izgledao nekad, a kako izgleda danas.

"Prošla su vremena kad su pravaši imali dva zuba u glavi i dva razreda osnovne škole, nož u zubima, jeli janjetinu, mladi luk i slušali Thompsona, a nisu imali pojma o ničemu. Danas okupljamo mlade, stručne i sposobne. Ono što se tiče janjetine, mladog luka i Thompsona, to i dalje stoji", izgovorio je Ćorić pritom napravivši lapsus tako da je prvo rekao "u glavima" umjesto u "glavi".



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.