HDZ-ovci bijesni na HSS: U kampanji prisvajaju naše zasluge, šalju predizborne letke čak i lovcima

TEŠKU RAFALNU paljbu posljednjih dana izmjenjuju HDZ i HSS, koalicijski partneri koji su zadnje četiri godine na vlasti funkcionirali bez gotovo ikakvih trzavica.

Martina Dalić, ministrica financija i prva HDZ-ovka na listi u 7. izbornoj jedinici optužila je HSS-ovog Božidara Pankretića da u kampanji bezočno prisvaja HDZ-ove zasluge i predstavlja ih kao svoje i HSS-ove.

Optužbama ministrice Dalić pridružio se i HDZ-ov karlovački župan Ivan Vučić, koji je kao aktivni lovac i član lovačkog društva na kućnu adresu primio HSS-ov letak s potpisom Pankretića i grbom HSS-a, u kojem se Pankretić hvali što je sve u proteklim godinama kao ministar učinio za lovce.

Vučić ga je optužio ne samo za kićenje HDZ-ovim perjem, nego i za kršenje Zakona o zaštiti osobnih podataka, s obzirom da su identične letke dobili i brojni drugi lovci. Otkud Pankretiću i HSS-u adrese lovaca, kako su ih se dokopali, pitaju se u HDZ-u.

Možda će ga zbog svega prijaviti DIP-u, ali i Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Nije dugo trebalo čekati Pankretićev odgovor. Kazao je da je HDZ zadnja stranka koja bi nekoga trebala prijavljivati, a uvjeren je da će HDZ-ovcima i njihovi birači sad okrenuti leđa, zato što su "svom poštenom koalicijskom partneru zabili nož u leđa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.