HDZ-ov portal proglasio Sinišu Kovačića najljepšim voditeljem, HRT ga odmah ugostio

Screenshot: HRT

HRT JE danas u bizarnom segmentu u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" opet uspio iznenaditi odabirom sadržaja.

Naime, odlučili su pozvati glavnu urednicu desničarskog Direktno.hr-a, neslužbenog glasila HDZ-a, kako bi im malo pričala o izboru za najzgodnije voditelje i voditeljice vijesti, a koji su se održali na tom portalu.

Šokantno, u ovom su izboru na HDZ-ovom glasilu kao najzgodniji pobijedili upravo voditelji - HRT-a. Kontroverzni Siniša Kovačić proglašen je Misterom Newsa, a Dajana Šošić Miss Newsa.

"Neki su nedavno nominirani za poseban izbor, izbor im je donio priznanje. Svaka medijska kuća ponosi se kolegama koja rade u informativnom programu, njihovim izgledom, ponašanjem, vjerodostojnošću - sve je to bitno dok kolege izgovaraju vijesti, to je važno nama i vama, dragi gledatelji. Zato nas je izbor portala Direktno.hr zainteresirao i posebno razveselio s obzirom na dobitnike", najavili su voditelji temu te u studiju pozdravili Čolak i Kovačića.

U nastavku su gledatelji imali priliku gledati segment posvećen dizanju profila HRT-u.



"Krenimo od početka, kako ste se odlučili napraviti ovaj izbor?", upitali su voditelji Čolak.

"Spontano, naši čitatelji vole sve što ima veze s vijestima, kako nastaju, vole čitati o ljudima koji donose vijesti, mi smo htjeli malo taj zabavni aspekt istaknuti. Išli smo s 10 kandidatkinja npr. za Miss Newsa, i vaša Dajana Šošić je na kraju ispala pobjednica", istaknula je Čolak te nabrojala i ostale kandidate.

Pa ipak, nije zaboravila naglasiti da su među kandidatima s drugih televizijskih kuća kao što su Nova TV i N1, u velikom broju prisutni oni koji su tamo završili upravo nakon prelaska s HRT-a.

Potom je Kovačić dobio priliku opisati iskustvo proglašenja Misterom Newsa.

Kovačić: Ja sam dosadan tip privatno

"Kako je biti mister? Ha, kada čovjek prijeđe 40. godinu života misli da može držati život pod kontrolom, a onda se dogodi ovakav izbor. Moje ime je puno u eteru zadnje dvije godine, često negativno, pa vas iznenadi ovakva pozitivna reakcija javnosti...

Ja sam dosadan tip privatno, stvarno sam dosadan tip, svo slobodno vrijeme provodim sa svojom obitelji", prokomentirao je Kovačić novoosvojenu titulu.


Siniša Kovačić, "Mister Newsa"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.