HDZ vodi predizbornu kampanju na račun građana Pregrade

GRAĐANE Pregrade neugodno je iznenadila činjenica kako se u posljednja dva tjedna, u dva navrata predizborna kampanja HDZ-a, koji predstavlja aktualnu vlast u Pregradi, financira iz njihovih džepova.

Osim brzinskog otvaranja trgova i fontana i generalnih kozmetičkih građevinskih zahvata, poput brzinskog stavljanja fasade na đački dom, Pregrađanima se dijelila knjižica u boji, koju je priredilo tamošnje gradsko poglavarstvo, kako bi propagiralo svoje tzv. uspjehe, no nikome nisu položeni računi tiskanja te knjižice bogatog sadržaja, piše portal pregrada.info.

Prošlog tjedna, dogodilo se i drugo iznenađenje, nakon što je Pregrada dobila svoj prvi oglasni prostor jumbo formata na ulazu u širi centar grada i na kojem je osvanuo predizborni plakat Vilmice Kapac, HDZ-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Pregrade, kojeg su postavili radnici Niskogradnje, čija je direktorica kandidatkinja HDZ-a za županijsku skupštinu Krapinsko-zagorske županije.

Niti jedna druga stranka nije dobila ponudu za reklamiranje od Niskogradnje

Neslužbeno doznajemo da se reklamni plakat nalazi na zemljištu još jednog HDZ-ovog kandidata županijsku skupštinu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Isto tako, neslužbeno doznajemo kako niti jedna druga stranka s područja Pregrade nije obaviještena od strane spomenute gradske tvrtke o tom panou niti su dobile ponudu za reklamiranje.

Portal piše i kako se opravdano sumnja da se i tu radi o rasipanju novca građana Pregrade, te građani traže od HDZ-a grada Pregrade da pokaže račune kojima je platio usluge Niskogradnje. Sramotnim smatraju činjenicu da se gradskim novcem rasipa u vrijeme predizborne kampanje, dok jedno od najvećih poduzeća u Pregradi odlazi u stečaj, a sudbina preko stotinu njegovih radnica ostaje nepoznata.

K.S.
Foto: destinacije.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.