HDZ o uhićenju zbog Plenkovića: Komesarka Ahmetović pokazala svu raskoš lažljivosti

Foto: Robert Anic/PIXSELL

ZBOG prijetnje premijeru Andreju Plenkoviću u komentaru objavljenom na Facebooku zadarska je policija u petak uhitila 72-godišnjeg M.Ć. iz Briševa kod Zadra. On je ispod objave o dolasku predsjednika vlade u Maslenicu, povodom obilježavanja 29. obljetnice VRO-a Maslenica '93, na FB profilu jednog zadarskog portala napisao kako bi Andreja Plenkovića trebalo dočekati pokvarenim jajima.

"Triba ga dočekati pokvarenim jajima njega i njegove poltrone, nitko nije toliko ponizi i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik", napisao je 72-godišnjak u svom komentaru objavljenom 20. siječnja na portalu Kalelarga info.

U optužnom prijedlogu, čiju redaktiranu verziju je objavio portal Zadarski.hr, navodi se kako je M.Ć. "narušio javni red i mir, vrijeđanjem i omalovažavanjem predsjednika Vlade RH koji je 21. siječnja dolazio u Maslenicu u svojstvu službene osobe radi obavljanja službene dužnosti u svezi obilježavanja 29. godišnjice VRO Maslenica".

O slučaju se oglasio i HDZ

Policija je ranije danas objavila kako uhićenja nisu izvršena po Plenkovićevom nalogu. Cijelu priču komentirao je popodne i HDZ na svom Facebooku.

Oni su prozvali SDP-ovu Mirelu Ahmetović i zastupnicu GLAS-a Anku Mrak Taritaš, koje su kritizirale ova uhićenja. HDZ podsjeća da su se slična uhićenja događala i kad je na vlasti bio SDP. Priložili su i dva skrinšota.

"PODSJETNIK ZA „ZABORAVNE“ & LICEMJERNE!

"SDP-ova komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti.

Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica “utjecajnog” GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog „znamenitog“ mandata.

Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni", piše HDZ.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.