Gosti bara na Lokrumu: "Vlasnik je pretukao muškarca i vikao 'fuck America'"

Foto: Tripadvisor

GOSTI bara Lacroma na dubrovačkom otoku Lokrumu tvrde da su svjedočili agresivnom ispadu vlasnika na druge goste, a svoja iskustva podijelili su na poznatom turističkom portalu TripAdvisor.

Objave su napisane u subotu.

“Pili smo koktele u Lacroma baru kad smo čuli vikanje. Vidjeli smo kako vlasnik viče na starijeg gosta koji je ondje bio sa ženom i malim djetetom. Vlasnik je udario gosta u lice i zalio ga pićem. Dok je gost odlazio, vlasnik je za njim vikao psovke. Šokantno ponašanje, totalno izvan kontrole", stoji u komentaru jednog gosta.

Bio je pijan i za gostima vikao "fuck America"

Drugi gost napisao je da je vlasnik bio pijan i također totalno izvan kontrole.

"Derao se na njih da moraju platiti, na što su oni mirno pristali, no nastavio je biti agresivan i počeo udarati čovjeka kanisterom za vodu, bacajući njihove stvari na pod i gurajući ih", tvrdi drugi gost.

"Ovo je moje mjesto i bit će kako ja kažem", vikao je vlasnik bara nastavivši s udaranjem gosta koji se odmicao i pokrivao lice.

Kontaktirali smo vlasnika Đanija Banovca. U poruci je napisao da će nam se javiti nešto kasnije sa svim detaljima incidenta. Njegovu stranu priče objavit ćemo čim je dobijemo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.