Frani Trešnjiću pred kućnim pragom u Splitu zapaljen Suzuki Burgman!

FRANI TREŠNJIĆU, zločestom dečku iz Tolstojeve, zapaljen je skuter Suzuki Burgman, i to pred kućnim pragom. Motocikl, registriran na Franinu majku Meri, planuo je rano jutros, nešto iza 4 sata. Vatra je zahvatila i Renault Clio tvrtke Kvaliteta življenja te Citroen AX Martija B. Požar su vatrogasci ugasili u 4.40 sati, nakon čega se prionulo očevidu. Sumnja se da je Trešnjićev Burgman zapaljen.

Stalno vozi, a nema vozačku?!

Dvadesetosmogodišnji Trešnjić u mladosti je imao problema s drogama i zakonom. Nekoliko puta su ga hvatali i osuđivali, no od 2006. godine, kada je uhvaćen s nešto marihuane, nema postupaka takve naravi.

Na potpaljivanje se netko možda odvažio osokoljen činjenicom da je Trešnjić nedavno završio u zatvoru. Naime, Frane uporno vozi i Burgmana i BMW peticu, registriranu na sestru, a nema položen vozački ispit. Ima preko stotinu  prekršajnih prijava.

Zadnji susret s policijom nije dobro završio. Franu su iznenadili pretprošli vikend u Dubrovačkoj ulici za upravljačem njegove BMW petice. Odveli su ga na Prekršajni sud, a onda u zatvor.

Zapaljeni Burgman čuva policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.