Foto - Sudar kod Komina: Poginuli otac i 5-godišnja kćer, sedmero ozlijeđenih

U STRAVIČNOJ prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15 sati kod mjesta Komin u dolini Neretve ozlijeđeno je više ljudi, od kojih su neki zadobile teške tjelesne ozljede, priopćila je poslijepodne glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

Nešto kasnije ozljedama zadobivenim u nesreći podlegao je 41-godišnji vozač Renault Senica i njegova petogodišnja kćerka, a utvrđeno je i da je ukupno ozlijeđeno sedam osoba u tri vozila koliko ih je sudjelovalo u nesreći. Kako se doznaje od policije, nesreća se dogodila kada je Renault Senic pretjecao Renault Clio i direktno se sudario sa terenskim vozilom Mercedes. Sumnja se da je uzrok nesreće prevelika brzina, neprilagođena uvjetima na cesti.

Kako se doznaje, u Renault Scenicu bili su 41-godišnjak iz Zagreba i njegova kći te su oboje zadobili ozljede glave od kojih su nedugo zatim preminuli. Šestero ozlijeđenih je zbrinuto u KBC-u Split i svi su izvan životne opasnosti.

Sudarila su se tri automobila, a policijski očevid je u tijeku. Zbog teške prometne nesreće promet je obustavljen na Jadranskoj magistrali između Opuzena i Rogotina. Obilazak je Rogotin - Kula Norinska - Metković - Opuzen, priopćio je Hrvatski autoklub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.