FOTO Šef vatrogasaca poginuo u strašnoj nesreći. Kolege se opraštaju od njega

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NEPRILAGOĐENA brzina uzrok je teške prometne nesreće kod naplatne postaje Goričan na autocesti A4, u kojoj je u srijedu oko 20:15 poginuo 44-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracija, izvijestila je u četvrtak o rezultatima očevida međimurska policija.

Vozeći Mercedes C klase kolnikom autoceste A4 iz smjera Čakovca prema Goričanu, 44-godišnji vozač je zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom auta udario u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake. Zbog siline udarca došlo je do podizanja automobila u zrak, pri čemu je auto udario u krov naplatne postaje i u naplatnu kućicu, a potom se prevrnuo na krov, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Liječnica pristiglog tima Hitne pomoći na mjestu događaja konstatirala je smrt 44-godišnjeg vozača. Njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije čakovečke bolnice gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, naveli su iz PU međimurske.

Poginuo vatrogasni šef

Kako je ranije objavljeno, poginuo je šef Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Kraljevec.

"Sa velikom tugom javljamo da je jučer u kasnim večernjim satima tragično preminuo član našeg društva, zapovjednik DVD-a Donji Kraljevec, zapovjednik VZO Donji Kraljevec i član zapovjedništva VZ Međimurske županije g. Marijan Blažeka.

Počivao u miru prijatelju... Posljednji ispraćaj bit će u petak 21.4.2023. godine u 16:00 sati na groblju u Donjem Kraljevcu", objavili su njegovi kolege na Facebooku.

p>

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.