Došao u sjedište splitske policije sa braniteljem: Predao se napadač na Tomasovića i Jukića

Screenshot: YouTube, foto: Shutterstock

Vedran Vujević, tražen zbog pucnjave u kojoj je prije dva tjedna ranjen boksač i vlasnik zaštitarske agencije Marko Tomasović, predao se splitskoj policiji, potvrdio nam je njegov branitelj Jadran Franceschi. Oko 14 sati njih dvojica su zajedno došetali do sjedišta splitske policije. Pretpostavlja se da će Vujević sutra biti ispitan u Državnom odvjetništvu zbog dvostrukog pokušaja ubojstva.

Naime, osim na Tomasovića, Vujević je pucao i na boksačkog trenera Gordana Jukića, no metak ga nije pogodio već mu je probio trenirku. Jukić se dao u bijeg, a Vujević je ispraznio cijeli okvir pucajući za njim. Tomasovića je pogodio u natkoljenicu. Ranjeni boskač je prebačen u splitsku bolnicu i operiran. 

Pozdravio se pa zapucao

Tomasović i Jukić htjeli su razgovarati sa Vujevićem o incidentu kojeg je napravio dvije večeri ranije u jednom splitskom klubu. Htio se fizički obračunati sa jednim gostom pa su ga zaštitari udaljili iz kluba. Tomasović i Jukić htjeli su mu poručiti da više nije dobrodošao.

Vujević je izašao pred zgradu u Velebitskoj 118, pozdravio se sa dvojicom te potom izvukao pištolj i zapucao ka njima sa udaljenosti od pola metra. Pretpostavlja se da će se na ispitivanju braniti kako ih nije imao namjeru ubiti, već zaplašiti, odnosno, otkloniti evenutalni napad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.