Čovjek koji se zabio u ured britanskog premijera optužen za nemoralno snimanje djece

Foto: EPA

Muškarac koji je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja štete i zbog opasne vožnje nakon što se automobilom zabio u vrata londonskoga Downing Streeta 10 pod istragom je zbog nemoralnog snimanja djece. 

Počinitelja su nakon sudara, koji se dogodio u četvrtak u 16:20 i u kojem je sudjelovala srebrna Kia, uhitili i priveli naoružani policajci. Nema informacija o ozlijeđenima, ali se istraga o incidentu nastavlja, objavila je u subotu londonska policija, prenosi agencija dpa.

"Naoružani policajci uhitili su 43-godišnjeg muškarca na mjestu događaja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja štete i zbog opasne vožnje", stoji u objavi. "Muškarac je priveden, no ubrzo je pušten i od tada je pod istragom", rekla je policija.

Optužen za nemoralno snimanje djece, ostaje u pritvoru

Policija je objavila da je danas bio na sudu, gdje je odgovarao po optužbama za nemoralno snimanje djece te ostaje u pritvoru do sljedećeg ročišta 23. lipnja, prenosi agencija Reuters. 

Britanski premijer Rishi Sunak bio je u svom uredu u Downing Streetu kad je automobil udario u ulazna vrata, objavila je novinska agencija PA.

Premijer je nakon nesreće otputovao na planirano putovanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.