CNN-ova analitičarka: Naši vojnici su cool, i ja bih spustila gaće i pišala po talibanima

LJUDSKA glupost ne poznaje granice i tu nažalost lijeka nema. Jer kako drugačije objasniti izjavu američke radijske voditeljice Dane Loesch, koja radi i kao CNN-ova politička analitičarka, u kojoj uriniranje američkih marinaca po tijelima mrtvih talibana ocjenjuje kao nešto - skroz cool.

"Može li mi itko objasniti zašto treba napraviti skandal oko toga da je netko urinirao po tijelima talibanskih boraca. Po tijelima ljudi koji su dio organizacije koja je ubila 3000 Amerikanaca. I ja bih na njihovom mjestu skinula gaće i učinila isto. Ali to sam samo ja. Ja tim dečkima dodjeljujem milijun bodova za kulerstvo. Pa dajte, to je rat", kazala je Dana Loesch tijekom svoje radijske emisije The Dana Show: Konzervativna alternativa.

Osim što je "cool" bodove dodijelila "hrabrim" marincima koji su se odvažili iživljavati nad mrtvim neprijateljem, te iste bodove je oduzela "hrpi progresivaca" koji su se odvažili njihovo ponašanje dovesti u pitanje.

Dana Loesch u medijima inače slovi kao glas Tea Party pokreta, a CNN ju je zaposlio kao političkog analitičara za predstojeće izbore, upravo kako bi artikulirala njihove stavove.

Na Daninu žalost, nemaju svi jednak smisao za humor kao ona, niti tako slobodno poimanje ženevskih konvencija, pa će američki vojnici koji su oskvrnuli talibane ipak pred vojni sud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.