Četiri nastavnice iz osnovne škole u Velikoj Gorici pozitivne na koronu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

NAKON jutrošnje objave kako u posljednja 24 sata Velika Gorica ima potvrđenih šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, stiže vijest kako su među njima četiri nastavnice iz OŠ Eugena Kumičića.

Potvrđeno je kako su četiri profesorice predmetne nastave u OŠ Eugena Kumičića pozitivne na koronavirus, javlja VGdanas.

Prema izjavama zaraženih djelatnica, pretpostavlja se da je mjesto širenja zaraze privatno druženje izvan škole na kojem su sve bile.

Za vrijeme boravka u školi sve su se djelatnice pridržavale epidemioloških mjera: obaveznog nošenja maski i održavanja distance. Daljnje mjere škola će poduzeti prema preporukama epidemiologa, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena, poručili su iz gradskog stožera civilne zaštite.

U samoizolaciji završilo još 14 učenika i tri učiteljice

Zbog zaraze učenika prvog razreda Osnovne škole Sveti Ilija u Varaždinskoj županiji u samoizolaciju je stavljeno svih 14 učenika tog razreda i tri učiteljice, a zbog slučaja pojave virusa kod učiteljice viših razreda u Osnovnoj školi Klenovnik otprije dva dana, u samoizolaciji su svi učenici viših razreda, njih 73, i sedam učitelja predmetne nastave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.