Bulmastif u Londonu napao dvogodišnjakinju i odgrizao joj čeljust

JUČER poslijepodne, u jugoistočnom djelu Londona, francuski bulmastif napao je dvogodišnju djevojčicu i odgrizao joj čeljust. Prema pisanju Daily Maila, djevojčica je pretrpjela teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti.

Nesreća se dogodila jučer poslijepodne kad je jedan od dva bulmastifa napao kćer vlasnika i odgrizao joj čeljust i dio lica. Otac je psa istoga trena probo kuhinjskim nožem i na mjestu ga usmrtio, dok je djevojčica odvezena u bolnicu. Prema posljednjim informacijama, djevojčica se nalazi na respiratoru, ali je izvan životne opasnosti.

Detektivi i danas istražuju kako je došlo do napada. Ista obitelj u svojoj kući ima još jednog mužjaka bulmastifa te mužjaka njemačkoga ovčara. Jedan od mogućih razloga za napad koji se navodi jest činjenica da su psi bili u fazi gonjenja, kad su mužjaci znatno agresivniji nego inače.

Glasnogovornik londonske policije je objavio priopćenje u kojem stoji da je policija dobila poziv u 13.10 sati da je u predgrađu Londona, Elthamu, obiteljski pas napao dvogodišnju djevojčicu te da se incident dogodio u dvorištu obiteljske kuće.

Druga dva psa je policija odvela na promatranje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.