Britanka imala pet tumora na mozgu i šest tjedana života pa se čudesno oporavila

BRITANKA koja je otpuštena iz bolnice s pet tumora na mozgu i prognozom od preostalih nekoliko tjedana života, nakon godinu dana čudesno se oporavila, piše Daily Mail.

Carole Budding liječnici su rekli da ništa ne mogu učiniti u vezi tumora koje je imala i poslali je kući rekavši joj da ima još šest mjeseci života. 47-godišnjakinja je sa svojim mužem pisala oporuku i planirala pogreb, no prošla je godina dana, a ona se polako oporavljala i ozdravila.


Testovi su pokazali da su četiri tumora na njenom mozgu nestala, a peti se smanjio na veličinu vrha igle. Liječnici još uvijek ne mogu objasniti kako se to dogodilo.

Poslana kući bez nade

Nakon što je izliječena od raka dojke 2004. godine, Carole Budding 2007. godine se iznenada srušila i dijagnosticirano joj je pet malignih tumora na mozgu. Nakon 10 radioterapija bila je toliko slaba da nije mogla stajati niti micati rukama. Liječnici su se bojali da se rak proširio i na kralježnicu.

Bolnica Bristol Infirmary poslala ju je kući, a liječnici su rekli kako ništa ne mogu učiniti te joj je jedini izbor odlazak u hospicij ili kući. Svi tretmani su obustavljeni i njen muž je dobio sredstva protiv bolova koja joj je povremeno trebao davati.

Umjesto umiranja, ona se oporavljala

Tjedni su prolazili, a ona nije umirala pa je njen muž predložio neka proba ustati iz kreveta uz njegovu pomoć. Uskoro je mogla sama stajati i hodati te je nakon sedam mjeseci ponovo otišla u bolnicu. Tamo su bili zapanjeni njenim oporavkom i pretragama su utvrdili da su tumori nestali, a jedan se smanjio. Nigdje na njenom tijelu nisu nađeni tragovi novih zloćudnih bolesti.


"Svo ovo vrijeme mislila sam da ću umrijeti za nekoliko tjedana, ali to se nije događalo. Nisam znala što mi se događa. Činilo se da sam bolje, ali smrt je uvijek bila prisutna. Još uvijek se bojim da će se bolest vratiti", rekla je Carole Budding.



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.