Bernardica izbrisala fotku s jahte i poruku da "živi bolje nego ministar"

Screenshot: Facebook

BIVŠA ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić obrisala je fotografiju s Facebooka kojom je podigla mnogo medijske prašine.

Juretić je, podsjetimo, na Facebooku mjesecima držila fotografiju sebe na jahti, uz komentar: "Bolje živim nego ministar".

Fotografija i komentar izazvali su burne reakcije i žestoke kritike, a niz komentatora istaknuo je socijalnu neosjetljivost bivše ministrice, osobito u kontekstu toga da je aktivirala i model "6 plus 6", prema kojemu ima pravo primati šest mjeseci punu, a šest mjeseci polovicu ministarske plaće.  

"Ja bih umro od srama..."

"Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim... U rudniku nisi kopala, svega mi. Ja, kao branitelj, imam 0 kn mirovine, iako mi je zdravlje otišlo k vragu, ali eto...kad narod voli da ga se malo potprči, nek mu bude", jedan je od bijesnim komentara na, sada obrisanu, fotografiju.

> Fotka Bernardice koja "živi bolje nego ministar" užarila društvene mreže: "Srami se"

Juretić su zbog objave kritizirali i kolege političari. Bivša premijerka i bivša šefica HDZ-a Jadranka Kosor ismijala je Juretić putem Twittera.

> Jadranka Kosor ismijala Bernardicu zbog fotografije s jahte

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.