Berbatovu mafijaš prijeti smrću zbog lascivnih poruka koje je nogometaš slao njegovoj djevojci

MAFIJAŠ Georgi "Glava" Stoilov prijeti smrću napadaču Manchester Uniteda Dimitru Berbatovu i to zbog lascivnih poruka koje je nogometna zvijezda slala njegovoj djevojci, bugarskoj manekenki Nikoleti Lozanovoj. Stoilov je vidio poruke koje je Berbatov poslao i "jednostavno poludio" pa se i sam počeo dopisivati s bugarskim nogometašem.

Kako prenose bugarski i britanski mediji, ovoga puta poruke nisu bile lascivne već prijeteće - Stoilov je Berbatovu poručio da se "drži podalje za vlastito dobro". Stoilov je inače postao vođa jednog od najopasnijih bugarskih klanova nakon što je njegov otac s nekoliko bliskih suradnika ubijen u eksploziji bombe u liftu 2004. godine.

Prijatelji nogometne zvijezde tvrde kako je Lozanova izmislila poruke kako bi Stoilova napravila ljubomornim i kako su prijetnje iznenadile 28-godišnjeg Berbatova koji je u vezi sa Elenom Štilianov i s kojom, prema nekim pričama, očekuje dijete i planira brak. Berbatov je rekao kako je Lozanovu sreo tek jednom u životu, u vrijeme dok je bila djevojka rezervnog golmana Liverpoola, Nikolaja Mihailova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.