Australiju potresa skandal golih slika kontroverzne političarke

NOVI pokušaj povratka u politiku kontroverzne australske političarke se dodatno zakuhao nakon što su u javnosti objavljene njene erotske fotografije stare 30 godina koje je medijima dao njen tadašnji dečko.

Pauline Hanson, političarka koja je u Australiji svojedobno podigla buru antiimigrantskom platformom, zbog čega je bila prozvana rasistikinjom, a koja je prije nekoliko godina gotovo završila u zatvoru zbog izborne prijevare, ponovno se kandidira na lokalnim izborima kao nezavisna kandidatkinja. Upravo u takvom trenutku njen je nekadašnji dečko, sada 52-godišnji Jack Johnson, medijima prodao fotografije na kojima je Hanson gola.

Johnson je fotografije snimio negdje između 1975. i 1977. Medijima je ispričao kako je došlo do cijelog slučaja. On je tada bio "glavni frajer u gradu", vozio je najbolji Harley Davidson i Pauline Hanson je brzo "pala" na njega.

Jednom prilikom ju je pozvao da s njim provede vikend u hotelu, u koji je bio pozvan. Kad su došli u hotel, malo su popili, pa je Johnson izvadio fotoaparat i okinuo nekoliko fotografija. U njima se vide svi dijelovi anatomije sada poznate političarke.

Zaboravio na fotografije

Johnson kaže kako je zaboravio na fotografije i nikad ih nije nikome pokazao, iako je imao običaj slikati svoje djevojke. Kaže i da je političarki prije nekoliko godina htio vratiti fotografije, ali je ona odbila primiti ga.

Prije dva tjedna je s prijateljem prebacivao razne fotografije u digitalni format. Prijatelj je vidio sporne fotografije političarke, prepoznao ju i savjetovao Johnsonu da bi za njih mogao dobiti novaca. Johnson se trudi otplatiti dugove preostale od terapije za rak kostiju.

Pauline Hanson je odbila komentirati slučaj, a po australskim medijima se počelo spekulirati kako je sama političarka imala dogovor s Johnsonom oko puštanja fotografija u javnost, budući da želi iskoristiti priliku za promocijom u tijeku predizborne kampanje.

F.M.
Screenshot: livenews.com.au
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.