Američki Fritzl: Otac stalno silovao jednu kćer, a drugu držao zatočenu u sobici

AMERIKANAC Jeffrey York optužen je da je jednu kćer stalno silovao, dok je drugu više od godinu dana držao zatočenu u sobi.

Navodno zlostavljanje je otkriveno kada je prošlog prosinca Yorkova supruga Danita kazala policiji da je Jeffrey silovao jednu od njihovih kćeri u njihovom domu u američkoj saveznoj državi Ohio.

Američki Josef Fritzl

Policajcima je kazala i da je cijela obitelj godinama bila fizički i psihički zlostavljana. Kada je policija stigla u njihov dom, rekla im je da ona i njihovo sedmero djece žele otići. Par ima dva dječaka i pet djevojčica starosti od tri mjeseca do 19 godina. York je zaradio optužnicu sa 19 točaka u kojoj je nabrojano silovanje i zlostavljanje djece, piše Daily Mail.


Američki mediji su ga već proglasili "njihovim" Josefom Fritzlom. Podsjetimo, Fritzl je Austrijanac koji je svoju kćer Elizabeth držao zatočenu u skrivenoj sobi te je godinama silovao.

Stalno silovao 13-godišnjakinju

Šokirani američki istražitelji su kazali kako je jedna od Yorkovih kćeri godinu dana bila zatočena u sobici ne većoj od prosječne garderobe. Njezine sestre su kazale da je sjela izaći samo kako bi otišla na toalet ili uzela hranu i odjeću.  Detektivi su pronašli i jednu Yorkovu kćer staru 13 godina koja je bila konstantno silovana.

York je odbacio sve optužbe te je zadržan u pritvoru uz jamčevinu od oko 1,3 milijuna kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.