Alić na Fejsu žica 120 tisuća kuna: "Udbaši mi prijete smrću"

Foto: FAH, Facebook

PROPALI glumac i ljubitelj ustaša Božidar Alić na svom Facebook profilu pozvao je "prijatelje i sve dobre ljude" da mu uplate novac na račun za njegov "novi domoljubni projekt".

Riječ je o monodrami "Bez lustracije nema Kroacije" koju planira izvesti u dvorani Lisinski u listopadu.

Alić je na Facebooku danas napisao da nedostaje još 20 tisuća kuna i pozvao one koji žele uplatiti da mu se jave "u poštanski pretinac". Naravno, Alić dramu ne isporučuje samo u predstavama pa se uz poziv za uplatu dramatično osvrnuo na udbaše koji mu navodno prijete.

"Udbaši su krenuli uz difamaciju i prijetnjama moj obitelji i prijetnjama smrću", napisao je Alić uz šizofreno izmjenjivanje velikih i malih slova, valjda kako bi drama bila još veća.

Alić već duže vrijeme šokira ispadima. Za prosvjed Hrvatska može bolje tako je rekao da su prosvjedovali unuci boljševika koji su 1945. godine klali Zagrepčane. Zbog osude ustaštva napao je Kolindu i poručio joj da zaboravi na drugi mandat i da je počinila samoubojstvo. Prije nekoliko mjeseci na Markovu trgu izvodio je bizaran performans odjeven u crni plašt i šahovnicu i raspelo na prsima, također pod nazivom "Bez lustracije nema Kroacije".

Javnost je zgrozio kada je na Facebooku objavio snimku sina kako recitira "Za dom spremni", zbog čega se oglasila i pravobraniteljica za djecu. Zapažen nastup imao je i u noći Kolindine izborne pobjede u HDZ-ovu izbornom stožeru. "Moja potpora gospođi Kolindi Grabar Kitarović jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Kolinda Grabar Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli", rekao je Alić u mikrofon današnje voditeljice Informativno-medijskog servisa na HRT-u Katarine Periše Čakarun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.