Žrtve otmičara iz Clevelanda u dirljivom videu zahvalile se javnosti na potpori i pomoći u gradnji novog života

Screenshot: YouTube

TRI DJEVOJKE koje su 10 godina provele zatočene u kući u Clevelandu putem video poruke na YouTubeu zamolile su javnost da im da još vremena da žive normalan život ali su i zahvalile javnosti na potpori koju im daju svakodnevno. Ariel Castro oteo je žrtve i držao ih zatočene u kući u Clevelandu gdje ih je silovao i tukao.

"Želim da svi znaju koliko sam sretna što sam kod kuće sa svojom obitelji i prijateljima. Bilo je nevjerojatno. Želim zahvaliti svima koji su pomogli mojoj obitelji. Svakim danom sam sve jača i to što imam svoju privatnost mi je puno pomoglo. Želim zamoliti sve da i dalje poštuju moju privatnost i da nam daju vremena da živimo normalan život", rekla je Amanda Berry.

Druga žrtva otmice Gina DeJesus kratko je poručila: Hvala vam na potpori. Njeni roditelji zahvalili su svima koji su donirali novac za pomoć te su im poručili da računaju na svoje susjede i da ih se ne boje pitati za pomoć.

"Hvala vam svima na vašoj potpori i donacijama koje su mi pomogle izgraditi novi život. Želim da svi znaju da mi je dobro. Možda sam prošla kroz pakao i nazad, ali sam dovoljno jaka da kroz njega prođem sa smiješkom na licu i s visoko podignutom glavom. Nama su zlo nanosili ljudi, no mi se trebamo osloniti na Boga koji će svima suditi. Bog ima plan za sve nas, a plan koji je imao za mene je bio taj da pomažem drugima koji su se našli u istoj situaciji", kazala je u video poruci i treća žrtva otmice Michelle Knight.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.