Zagrebačkom svodniku određen istražni pritvor: Podvodio 11 djevojaka, među njima i jedna maloljetnica

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvu u Šibeniku odredilo je istražni zatvor 41-godišnjem Zagrepčaninu Mariu Vuletiću koji je, zbog sumnje da je podvodio 11 djevojaka, među njima i jednu maloljetnicu, uhićen prije tri dana.

Šibensko Županijsko državno odvjetništvo je zagrebačkom svodniku pritvor odredilo zbog opasnosti od ponavljanja djela ili utjecaja na svjedoke.

Podsjetimo, zajedničkom višemjesečnom akcijom USKOK-a te zagrebačke, šibensko-kninske, splitsko-dalmatinske, primorsko-goranske i ličko-senjske policije, razbijen je još jedan lanac elitne prostitucije. Nuđenjem escort usluga i podvođenjem djevojaka, među kojima je bila i jedna maloljetnica, bavio se 41-godišnji Zagrepčanin Mario Vuletić, od ranije poznat policiji upravo zbog podvođenja.

Vuletiću se prošle godine zbog podvođenja sudilo na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu. Nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci zatvora, a ostali članovi njegove sedmeročlane skupine dobili su uvjetne kazne. No, presuda ga nije spriječila u nastavku poslovanja.

41-godišnjeg Vuletića se tereti za 11 kaznenih djela podvođenja, od čega jedno na štetu maloljetne osobe, izvijestila je policija. Djevojke koje su se bavile ovom elitnom prostitucijom starosti su od 17 do 33 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.