Za petnaest dana mora na operaciju u SAD: Prikupljeno još 8000 kuna za pomoć Maši Lučić

Foto: Facebook

U AKCIJI IX. gimnazije, Udruge "Cure puce s Trešnjevke" i Udruge "Mala zvijezda" u prostorima gimnazije u Dobojskoj ulici prikupljeno je 8000 kuna za operaciju petogodišnje Maše Lučić iz Zaprešića. U akciju se uključilo i vodstvo grada Zagreba, a malenu Mašu posjetio je i gradonačelnik Milan Bandić.

Podršku prikupljanju financijskih sredstava prodajom odjeće i obuće, dječje opreme, kućnih potrepština, slika, nakita, bicikala i knjiga pridružile su se i neke osobe iz javnog života, poput Ane Rucner, Lee Dekleve, Nataše Janjić Lokas, Roberta Ugrine...

Podsjetimo, Maša Lučić boluje od Arnold Chiari malformacije prvog stupnja i epilepsije praćene višestrukim funkcionalnim poremećajima anomalija razvoja. Jedini spas joj je operacija u Chicagu za koju je potrebno milijun kuna bez mogućih postoperativnih terapijskih troškova. U Chicagu mora biti najkasnije 24. lipnja.

Malu Mašu u njenoj borbi za zdravlje možete podržati pozivom na broj humanitarnog telefona Hrabrog Mede 060 9014 ili donacijom na račun kod Raiffeisen banke IBAN: HR68248400083114394615, SWIFT: RZBHHR2X.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.