Ubojice iz Las Vegasa na tijelu policajca Solde ostavile poruku: Ovo je početak revolucije

Screenshot: FoxNews

SVE VIŠE detalja oko trostrukog ubojstva u Las Vegasu izlazi u javnost. Kako prenosi FoxNews osim kukastog križa kojega su ubojice ostavile pored tijela, na tijelu 31-godišnjeg Igora Solde ostavljena je i poruka: Ovo je početak revolucije.

Na press konferenciji iz policije su kazali kako muškarac i žena nisu imali pomagače te da su sami ubili troje ljudi. Motiv još uvijek nije poznat.

Osim Solde i njegovog kolege, ubijena je još jedna osoba.

Napadači su prvo došli do pizzerije u kojoj su ručali policajci Alyn Beck i Igor Soldo. Muškarac i žena otvorili su vatru iz neposredne blizine i zadali im smrtonosne rane. Jedan od policajaca uspio je ispaliti nekoliko hitaca prije nego je umro, no nije poznato je li pogodio nekog od napadača.



Osumnjičenici su nakon napada pobjegli u Wal-Mart koji se nalazio u blizini. U dućanu su ubili jednog civila, a nakon toga uslijedila je razmjena vatre s policijom. Prema prvim informacijama, žena je upucala muškarca nakon čega je počinila samoubojstvo. Policija vjeruje da se radi o dogovoru.

41-godišnji Beck u policiji je počeo raditi 2001. godine, a iza sebe ostavio je ženu i troje djece. Za 31-godišnjim Soldom ostala je žena i mala beba.

Susjedi pričaju da su se muž i žena često oblačili u likove iz Batmana, odnosno u Jokera i Harleyja Quinna, ali i u likove poput Slendermana. Susjeda bračnog para policiji je čak kazala kako su joj rekli da će izvesti napad, ali im nije vjerovala jer je mislila da su ludi. Među stvarima policija je navodno pronašla i dokaze da su ubojice bile vrlo negativno nastrojene prema policiji, pa vjeruju da bi to mogao biti motiv ubojstva.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.